İl Müdürlüğümüzce 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü etkinlikleri kapsamında ilimizdeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde "Bilinçli Tüketici" eğitimi verildi.

İl Müdürlüğümüzce 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü etkinleri kapsamında 15-21 Mart tarihleri arasında ilimizdeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde eğitim gören öğrencilere yönelik “Bilinçli Tüketici” konulu eğitim düzenlendi.

28 Mart 2023

İl Müdürlüğümüzce 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü etkinleri kapsamında 15-21 Mart tarihleri arasında ilimizdeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde eğitim gören öğrencilere yönelik “Bilinçli Tüketici” konulu eğitim düzenlendi. Bu kapsamda 15 ve 21 Mart tarihlerinde İl Müdürümüz İsmail Sevim’in de katılım sağladığı eğitimlerde İl Tüketici Hakem Heyetimizde görev yapan raportörlerimiz tarafından okullarda eğitim gören öğrencilere  yönelik 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve ilgili yönetmelikler hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrencelerimizin yoğun ilgi gösterdiği eğitimlerin sonunda öğrencilerden gelen sorular cevapladırıldı.