İlimizde faaliyette bulunan Kadın Kooperatifleri Adana TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde yapılan Bölgesel Kooperatifler Zirvesine katılım sağladılar.

Bölgesel Kooperatifler Zirvesine İlimizden S.S Günebakan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile S.S Akmedsan Medikal ve Tıbbi Ürünler Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi de katıldı

19 Haziran 2021

Bakanlığımız koordinesinde Adana TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi´nde Bölgesel Kooperatifler Zirvesi düzenlendi. Türkiye'nin çeşitli kentlerinden gelen birçok kooperatif üyesi, stantlarını açıp, zirveye katıldır. Ticaret Bakan Yardımcımız Sayın Sezai Uçarmak ve Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürümüz Sayın Necmettin Erkan'ın açılışını gerçekleştirdiği zirveye Aksaray ilimizden S.S Günebakan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile S.S Akmedsan Medikal ve Tıbbi Ürünler Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi de katıldı.

İl Müdürümüz İsmail Sevim de zirvede kooperatiflerimizi ziyaret ederek destekte bulundu. 3 gün süren zirvede ürün satma, yeni ürün tanıtımı, iş bağlantıları kurma, farklı illerden katılan kooperatiflerle tanışma gibi çalışmalar yapıldı. Çok sayıda ziyaretçi stantlarımızı ziyaret etti.